Despre mine ツ

  1. *viitor

  2. cel mai sofisticat lucru este simplitatea ,spun unii, si uneori le dau dreptate, dar ce conteaza daca faci fotografiile cu un nokia sau un lg? ,fata de un fotograf care foloseste tehnologie de varf atat timp cat o faci din pasiune si o ridici la nivel de arta? ca s-o spun altfel, cu ce este mai prejos un gradinar care are o sera de cativa 10 m2 fata de unul care cultiva hectare intregi? , si un mic sfat din cate am citit pe la tine pe aici, ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, in rest mult succes!

  3. Natasa Alina

    Si a sti sa iubesti este un talent

  4. the6things

    I feel so out of place when I cannot speak the language; unfortunately the education in America for foreign languages is not good, but I love your blog! The pictures are beautiful!

  5. Buna,

    Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

    In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

    Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe http://www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

    Te asteptam sa te inscrii !

    Multumim !

    Bitu Mihai,
    SEO – Mediapress Advertising

  6. Esti asa cum este un om , simplu , modest si frumos. Nu te cunosc personal dar din ce am citit ai o frumusete interioara deosebita alaturi de o modestie perfecta.
    As spune si eu mult mai simplu : Esti femeia perfecta ! Si nu glumesc ! Rar am intalnit ca cineva ( in special femeie ) sa aiba o atat de mare sinceritate.
    Sinceritatea asta a ta m-a cucerit deplin si iti multumesc din toata inima ca am putut sa te intalnesc .

  7. o femeie trista

    Buna, am vazut comentariul tau la http://quotationsfreak.wordpress.com/2014/12/11/o-poveste-incalcita si vreau sa spun ca si eu sunt in cam aceesi situatie. Ti-am dat mailul meu, daca ii scoti cele doua litere w pe care le-am bagat. Asta daca vrei sa vorbim. Si eu ma zbat sa-mi gasesc de munca si nu reusesc deocamdata.

  8. Frumoasă descriere. 🙂
    Eu nu am curajul să mă descriu de aceea îi admir pe cei care o pot face.

  9. Buna Loredana,

    Am aflat de tine prin comentariul pe care l-ai lasat la noi pe blog. Suntem in momentul in care ne consolidam echipa. Daca vrei sa vii la noi in echipa StudioBlitz ne poti contacta prin pagina de contact de pe blog.

  10. Fiecare om are un talent pe care trebuie sa+l descopere la timp.

  11. Am auzit desigur de Doftana (la viața mea am strigat și ”trăiască Ceaușescu!”; cacofonie, dar parcă mai conta?).
    Am auzit și de Valea Doftanei, ceva mai târziu.

    Pari un om care dă stări pozitive altora; sper să le și primești înapoi. Toate bune!

  12. Ma bucur sa te cunosc

  13. La mulți ani frumoși și fericiți !

    (se zice că urarea rămâne de actualitate 6 luni înainte și 6 luni după aniversare)

  14. din ce am vazut… ai ochi de fotograf… de ce nu investesti intr-un aparat… macar entry level… ar putea face minuni 😉

  15. Da imi place ca ti ai schimbat numele :)).

  16. Felicitări pentru blog! Mă bucur că te-am descoperit! 🙂

  17. 365dniwobiektywielg

    Mă bucur că am dat peste blog-ul dvs.

  18. La mulți ani Loredana! 🙂 Astăzi este ziua ta de naștere. Ce pot să îți doresc, decât binecuvântarea lui Dumnezeu în viața ta… Asta îți va aduce bucurie interioară, în fiecare zi!
    Atunci când Isus este în inima omului, acel om este binecuvântat!
    Te pup Loredana!

  1. Pingback: “Despre mine?” | Blog ideologic Titus Filipas

  2. Pingback: Cui nu-i place leapșa? | Blogănstein

Lasă un comentariu