Favoritii mei! ツ

Favoritii mei! ツ

Artistii mei favoriti, care imi ofera linistea necesara ascultand melodiile lor.

„Michael Bublé Steven  născut la 09 septembrie 1975,  este un canadian vocalist, compozitor si actor.”

Melodiile preferate: – Haven’t met you yet

– Feeling good

– Everything

– Lost

„Lorine Zeineb Nora Talhaoui născut la 16 octombrie 1983, mai bine cunoscuta sub numele ei de scena Loreen, este o suedeza (de origine marocană), cantareata pop si producator muzical. Loreen a reprezentat Suedia în concursul Eurovision 2012 de la Baku, Azerbaidjan , cu melodia „Euphoria” si a castigat concursul cu 372 puncte.”

Melodiile preferate: – Euphoria

– Sober

– My heart is refusing me

– Crying out your name

„James Morrison nascut pe 13 august 1984, este cântăreț, compozitor și chitarist de la Rugby, Warwickshire. În 2006, debutul său single, „You Give Me Something” a devenit un hit in Europa, Australia, Japonia și, ajungând în top cinci în Marea Britanie și Noua Zeelandă. Albumul său de debut, Undiscovered, a debutat în partea de sus a Chart din Marea Britanie Albume. În 2007, Morrison a castigat premiul Brit pentru Best Male britanic.”

Melodiile preferate:  – Broken strings

– I won’t let you go

– One life

– You give me something

– Please don’t stop the rain

„Daniel Powter Richard născut pe 25 februarie 1971 este un artist canadian. El este cunoscut pentru hitul lui „Bad Day” (2005), care a petrecut cinci săptămâni în vârful Billboard Hot 100. Powter a fost singurul artist solo care a înregistra un hit # 1 în acel an, fără să fi avut anterior o altă diagramă cântec în Hot 100.”

Melodiile preferate: – Bad day

– Love you lately

„William Robert „Will” Young este născut pe 20 ianuarie 1979, este un cântăret englez-compozitor și actor, care sa remarcat după ce a câștigat seria 2002 inaugurală a „Pop Idol” , făcându-l primul castigator al idolilor acum în întreaga lume. Single-ul sau de debut, „Anything is possible”, a fost lansat la două săptămâni după finalul show-ului și a devenit cel mai rapid debut vandut unic în Regatul Unit.”

Melodiile preferate: – Anything is possible

– Jealousy

– Losing myself

 

„The Script sunt o trupa de rock alternativ din Irlanda, formata in anul 2001. După semnarea la Casa de discuri Sony Group amprenta Phonogenic, trupa a lansat albumul lor de debut în august 2008, oferind cântece de succes „The Man Who Can’ t be moved „și” Breakeven”.Albumul a debutat la numărul unu în Irlanda și Regatul Unit.  Al doilea album, Science & Faith, a fost lansat în septembrie 2010, și conține cântece de succes „For the first time” și „Nothing”. Albumul a debutat la numărul unu în Irlanda și Regatul Unit, precum și numărul trei pe US Billboard 200. Altreilea album al lor a fost lansat în Marea Britanie pe 10 septembrie 2012, ajungandpe locul 2 în prima săptămână.”

Melodii preferate: – The man who can’t be moved

– Breakeven

– Hall of fame

– We cry

 

„Paloma Faith, născuta pe 21 iulie 1981, este o cântăreață engleză-compozitoare și actriță. În 2009, ea a lansat unicul debut „Stone Cold Sober” și albumul de debut „Do you want the truth or something beautiful”, care a fost certificată de către British Phonographic Industry.”

Melodii preferate: – 30 minutes love affair

– Upside down

– Picking up the pieces

„Marlon Roudette,născut pe 05 ianuarie 1983 în Londra, este un muzician britanic / Vincentian. El este un fost membru al trupei Mattafix. El este renumit pentru cantecul sau „New Age”, produs și co-scris de Guy Chambers hit-maker, și a fost un hit internațional pentru el si numarul 1 din Austria, Elveția și Germania.”

Melodii preferate: – Anti-hero

– New age

 

„Gabrielle Aplin, născuta la 10 octombrie 1992, este o cântăreață engleză-compozitoare de la Sutton Benger, Wiltshire. Aplin a câștigat un text on-line, după publicarea a coverurilor acustice ale cantecelor de trupe, cum ar fi Paramore si You me and six  pe YouTube.”

Melodii preferate: – The power of love

– Home

–  Please don’t say you love me

 

Acestea sunt micile detalii ale acestora. 🙂

 

 

 

 

Anunțuri

Posted on 21/01/2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. The Script sunt si favoritii mei 😀 sunt pur si simplu geniali ❤

  2. M-am oprit un picut aici sa iti spun :

    !!!

    Pupici !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: